top of page

Creat your Sparkling Bizz

Prijs

€ 133

Duur training

1 dag

Over de training

Voel jij je vuur nog branden wanneer je mensen vertelt dat je een eigen bedrijf hebt? Praat je nog steeds vol passie over je business? Of vermijd je het onderwerp het liefst? ​ Kun je jouw aanbod nog vurig en zonder stotteren overbrengen? Of moet je toegeven dat je behoorlijk uitgeblust bent? ​ Denk je soms stiekem dat het misschien beter is om het maar gewoon op te geven? Lijkt dat op dit moment de makkelijkste keuze te zijn? In loondienst krijg je tenminste gewoon elke maand betaald, en dan krijg je nog vrije dagen ook!

In deze eendaagse training geven we jou dat vonkje waarmee je je ondernemersvuur weer aanwakkert. Met een creatieve touch waardoor de herinnering aan dat vuur voor altijd bij je blijft.

Wil je nog meer weten over deze training?

Trainer

Natasja Goossen en Nathalie van Wingerden

Natasja Goossen en Nathalie van Wingerden

Natasja, een vrolijke Ondernemerscoach met een tikkeltje ADHD.
Ik help ambitieuze ondernemers om vol vertrouwen hun business te laten groeien zodat ze (weer) plezier, vrijheid en rust ervaren in hun bedrijf.

Nathalie, Creativiteitsexpert. Ooit begonnen als Keramist, keramiekdocent voor volwassenen en kunstdocent voor kinderen. Ik ben ervan overtuigd dat creativiteit een onderdeel is van onze Collecieve Zielsmissie.

bottom of page