top of page

Intuïtief Schilderen

 Intuïtief schilderen gaat over het in contact komen met je innerlijke kind, je chakra's of de energie van het moment. Het is een proces waarbij je jezelf toestaat om vrij te creëren zonder beperkingen of oordeel. Door los te laten en te vertrouwen op je intuïtie, kun je je creatieve energie bevrijden en unieke kunstwerken maken.

Keramiek

Yurnals

Een Yurnal is Troostrijke kunst dat ook als urn te gebruiken is. Mijn Yurnals zijn allemaal uniek. Ze worden helemaal 'op maat' gemaakt. Geheel naar de wens van de nabestaanden of wellicht van degene waarvoor hij gemaakt wordt.

Mama is er erg blij mee. Wel 10 x gezegd wat is hij mooi. Oh, hij is zo mooi zeg.

Gonnie

Jeetje wat is dit mooi, zit weer te janken. Dat jij dit zo goed hebt begrepen van mij.

Connie

"Het moment dat de nabestaanden het blad op de tafel leggen en nog even hun hand erop houden..."

Karin

Haar huisje is weer helemaal compleet nu C in de urn thuis staat. Mooi om te zien hoe mijn vader met foto en C met foto en urn naast elkaar staan

Gonnie

Shamanca's

 

Vrouwelijke Shamanen, zoals ik ze voor me zie als ik mijn ogen dicht doe.

Ze hebben geen mond, dat hoeft ook niet, want ze communiceren met energie. De geweien op hun hoofd verwijzen naar de bossen en wouden waar ze in leven en naar de dieren waar ze een bijzondere band mee hebben. De geweien zijn bewerkt met echt goud.

een aantal Shamanca's zijn als Yurnal uitgevoerd.

Treasure Boxes

 

Mijn passie ligt uiteindelijk het meest bij boetseren: ik maak graag figuren met een sprookjesachtig tintje. Dit laat ik terugkomen in veel verschillende vormen van mijn werk. Zo maak ik bijvoorbeeld Treasure Boxes met een verrassing aan de binnenzijde.

Op maat gemaakt

Vooral wanneer het om troostrijke kunst gaat is het mogelijk een werk op maat te laten maken.

Met toestemming van de betreffende familie mag ik onderstaande video delen

Heb je interesse in een Yurnal, Treasurebox of Shamanca? Of zou je graag een troostrijk object op maat willen laten maken, Neem dan gerust contact met me op.

bottom of page