top of page
66-IMG_2273.jpg

Being creative
is not a hobby
It's a way of life

Mijn naam is Nathalie van Wingerden

me 009.jpg

Mijn Atelier

Ik werk overwegend met keramiek in mijn kleine en rustieke atelier te Ridderkerk.

Koffie

Hier ben ik dagelijks te vinden. Als het licht brandt en ik ben alleen in het atelier dan kun je altijd binnenstappen voor een kopje koffie en een praatje.

De grote verandering

Aan het begin van de zomer 2022 besloot ik dat ik onze garage/schuur om wilde bouwen tot atelier.  Het project is vrijwel direct in gang gezet en het eindresultaat is verbluffend mooi geworden.

Ik ben er van overtuigd dat het plan van het nieuwe atelier overeenkwam met mijn zielsmissie om mensen te helpen om in hun creatieve kracht te staan. Als je zielsmissie klopt dan vallen alle stukjes op hun plek. Het verbaast me dan ook niets dat de hele verbouwing en de financiering ervan vlot en prettig verloopt. De juiste mensen staan op het juiste moment op ons pad.

Daarvoor ben ik het universum erg dankbaar.

Het atelier is een plaatje geworden.

atelier 002.jpg
crea 004.jpg

Maar dat is niet het enige

Om mijn zielsmissie te volgen heb ik een punt gezet achter de keramieklessen die ik thuis gaf.

 

Ontzettend jammer, maar....

De keramieklessen aan de Volksuniversiteit in Papendrecht gaan gewoon door. Op de woensdagavond en de donderdagochtend. Heb je belangstelling? Hieronder is de link naar de VU Papendrecht:

Tekenles

En...

De kunstlessen op basisscholen blijf ik doen. Via het Servicebureau Onderwijs en Cultuur in Dordrecht kun je me als kunstdocent inhuren.

Maar wat ga ik dan in mijn mooie atelier doen?

Daar geef ik nu creativiteitstrainingen. Aan iedereen die vastloopt in zijn creativiteit. Ik laat je zien hoe je je blokkades kunt opsporen en ombuigen. Ik laat je zien wat de spelregels zijn van het creatieve spel.

Eigenlijk geef ik je een aardse bezigheid waarmee jij een brug kan slaan naar je Universele Creatieve Bron.

78-IMG_2285.jpg
bottom of page