top of page

mijn naam is Nathalie van Wingerden

me 009.jpg

Mijn huidige atelier aan huis

Ik werk overwegend met keramiek in mijn kleine en rustieke atelier te Ridderkerk.

koffie

Hier ben ik dagelijks te vinden. Als het licht brandt ben ik aanwezig en kun je altijd binnenstappen voor een kopje koffie en een praatje.

De grote verandering

Aan het begin van de zomer 2022 besloot ik dat ik onze garage/schuur om wilde bouwen tot atelier.  Het project is vrijwel direct in gang gezet en ik verwacht begin 2023 een mooi openingsfeestje te kunnen geven.

Ik ben er van overtuigd dat het plan van het nieuwe atelier overeenkwam met mijn zielsmissie om mensen te helpen om in hun creatieve kracht te staan. Als je zielsmissie klopt dan vallen alle stukjes op hun plek. Het verbaast me dan ook niets dat de hele verbouwing en de financiering ervan vlot en prettig verloopt. De juiste mensen staan op het juiste moment op ons pad.

Daarvoor ben ik het universum erg dankbaar.

Het atelier is een plaatje geworden.

IMG_2563.jpg
crea 004.jpg

maar dat is niet het enige

Wanneer het nieuwe atelier klaar is, ik verwacht dat dat in januari zal zijn, start ik iets heel nieuws op.

Tot nog toe gaf ik keramieklessen en workshops in mijn atelier aan huis. Daar zet ik in december een punt achter.

 

Ontzettend jammer, maar....

Ik ga vanaf januari 2023 keramieklessen geven aan de Volksuniversiteit in Papendrecht op de woensdagavond en de donderdagochtend. Heb je belangstelling? Hieronder is de link naar de VU Papendrecht:

Tekenles

En...

De kunstlessen op basisscholen blijf ik doen. Via het Servicebureau Onderwijs en Cultuur in Dordrecht kun je me als kunstdocent inhuren.

me 015.jpg

En...

Ik ga samen met Businesscoach Natasja Goossen een 1-daagse training organiseren voor mensen die hun onderneming weer een sparkling boost willen geven. Ik doe uiteraard het creatieve gedeelte. Heb je hier interesse in?

Maar wat ga ik dan in mijn nieuwe atelier doen?

Ja, ik hoor van iedereen die vraag. Ik bouw een nieuw atelier en als het klaar is stop ik met de keramieklessen, dat is toch niet logisch?

Toch wel.

In onze zomervakantie, in het prachtige Noorwegen, heb ik besloten om me voortaan te gaan richten op mensen die vastlopen in hun creativiteit.

Wil je hier meer over weten?

me 014.jpg
bottom of page