top of page

Embrace your Creation Power

Prijs

€ 87

Duur training

1 dag

Over de training

Bij ons krijg je de ruimte om te mogen creëren. Om stil te staan bij jouw verlangens. Om van een afstand te mogen bekijken wat je echt graag wilt. Hoe jouw mooiste leven er uitziet. Jouw vuurtje wordt aangewakkerd. ​ Wij geven jou inzicht in de liefde die je jezelf kunt geven. Hoe je kunt leren te vertrouwen op jezelf en hoe je krachtiger in het leven kunt gaan staan. Vanuit die ruimte mag je jouw creatiekracht aanwakkeren zodat je deze kracht ook kunt toepassen in jouw dagelijks leven.   Na deze trainingsdag voel je je vrijer en kun je met meer speelsheid het leven aangaan. ​ Bij ons wordt je even weggetrokken uit de dagelijkse sleur om vervolgens jouw plek weer met vertrouwen in te nemen.

wil je nog meer weten over deze training?

Trainer

Miranda van der Ende en Nathalie van Wingerden

Miranda van der Ende en Nathalie van Wingerden

Miranda: een systemisch coach en mede eigenaar van "een blik vol ontwikkeling". Door zichtbaar te maken welke (onbewuste) patronen zich in jouw leven afspelen, leer ik je hoe jij hier op een andere manier mee om kan gaan.

Nathalie: Creativiteitsexpert. Ooit begonnen als Keramist, keramiekdocent voor volwassenen en kunstdocent voor kinderen. Ik ben ervan overtuigd dat creativiteit een onderdeel is van onze Collecieve Zielsmissie.

bottom of page