top of page

Algemene voorwaarden

Aankoop

Leverings-, en betalingsvoorwaarden

  1. Prijzen: Alle prijzen zijn in euro`s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Eventuele prijswijzigingen en zetfouten zijn voorbehouden.

  2. Bestellen: Als je een bestelling plaatst ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden. Nadat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging per e-mail met daarin de totale kosten en de bankgegevens.

Betaling

  1. Vooraf betalen via bank/giro.

  2. Bestelling ophalen: De bestelling kan opgehaald worden in het atelier: Fazant 30, Ridderkerk. Ook bij het ophalen van een bestelling dien je vooruit te betalen. Ik mail je na het plaatsen van de bestelling voor een datum en tijd. Ophalen kan alleen op afspraak. Ik reserveer je bestelling 7 dagen. Heb ik dan nog geen betaling ontvangen dan stuur ik een herinnering. Krijg ik daar geen reactie op dan annuleer ik de bestelling en worden de artikelen weer in de winkel geplaatst.

Mocht een product onverhoopt niet op voorraad zijn dan krijg je bericht wanneer het verzonden wordt, uiterlijk 4 weken na bestelling.

Annuleren

 

Iedere bestelling kan, zonder kosten, binnen 12 uur nadat je de bestelling hebt geplaatst worden geannuleerd. Wij verzoeken je daartoe een e-mail te sturen aan info@spiritueleurnen.nl. Je annulering zal per e-mail bevestigd worden.Indien je niet binnen 12 uur de bestelling hebt geannuleerd c.q. geen bevestiging van annulering kunt overleggen, ben je betalingsplichtig.

 

​Bedenktijd

Iedere bestelling heeft een wettelijke bedenktijd van 14 dagen vanaf het moment van aankoop. Mocht u spijt hebben van uw aankoop dan kunt u het product  in originele staat, deugdelijk verpakt en op uw kosten retourneren naar:

Atelier van Wingerden

Fazant 30

2986 CJ  Ridderkerk

Het product dient zorgvuldig verpakt te worden zodat breuk onderweg vermeden wordt. Komt het product in originele staat aan bij Atelier van Wingerden dan krijgt u het aankoopbedrag + de helft van de retourkosten terug.

Maatwerkproducten vallen buiten deze regeling.

 

​Algemeen

  1. Privacy: Alle persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en voor het beheren van de daaruit voortvloeiende klantenrelaties. Je gegevens zullen nimmer aan derden ter beschikking worden gesteld.

  2. Klachten/ suggesties: Heb je een klacht, suggestie of opmerking, neem dan contact met ons op door een e mail te sturen.

  3. Toepasselijk recht: Op alle overeenkomsten en alle geschillen die daaruit mochten voortvloeien, is Nederlands recht van toepassing.

  4. Auteursrecht: Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze webpagina mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreidt zonder schriftelijke toestemming van Atelier van Wingerden. Alle foto's en afbeeldingen mogen niet zonder toestemming gekopiëerd of voor andere doeleinden gebruikt worden. Alle teksten op de site, evenals teksten op eigen ontworpen artikelen zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder schriftelijk toestemming niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden.

Privacy verklaring

Atelier van Wingerden respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je e-mailadres om je te informeren via een nieuwsbrief over de ontwikkeling van de website, over speciale aanbiedingen en acties en natuurlijk de workshops en cursussen die hier in het atelier worden gegeven.

Wanneer je dit niet langer prijs op stelt, kun je je altijd uitschrijven door een mail te sturen naar nj.de.waard@hotmail.nl.

Atelier van Wingerden zal je persoonlijke gegevens niet met derden delen, tenzij derden betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling. Wij zullen je persoonlijke gegevens ook niet verkopen aan derden. Dit betekent dat je gegevens veilig bij ons zijn en wij ze altijd netjes zullen gebruiken.

Contact
bottom of page