top of page

Woensdagavond Workshops

Het zijn onzekere tijden. Ik merk dat veel van mijn klanten daar last van hebben. Er is niet veel vooruit te plannen, we kunnen tenslotte elk moment weer beperkt worden in onze vrijheid. Maar wat wel zeker is is dat mensen juist nu behoefte hebben om creatief bezig te zijn. Mijn cursus zit chronisch vol. Maar ik wil ook graag iets doen voor jou. Een eenmalige workshop waarvoor iedereen zich kan inschrijven.

Wat houdt het in?

Daarom heb ikWoensdagavond Workshops bedacht. Een week van tevoren maak ik het eerst bekend aan mijn vaste klanten via een mailbericht. Een dag later komt het op de socials en op mijn website.

Beperkte plekken

Er worden steeds maar een paar workshops ingepland en er kunnen maximaal 7 mensen aanschuiven.

Wil jij ook als eerste op de hoogte zijn?

Het aantal plekken is beperkt, maar dat maakt de sfeer er niet minder gezellig om. Wil je graag als eerste op de hoogte zijn van de Pop-up Workshops? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Je krijgt dan als eerste de kans om je in te schrijven.

Wil jij op een andere avond?

Wanneer jij een groep van minimaal 3 en maximaal 7 personen bij elkaar krijgt, dan plannen we samen een moment dat jullie allemaal uitkomt. Dit kan een ochtend, middag of avond zijn, door de week of in het weekend.....

Woensdagavond Workshop Vrolijke Tuinvriendjes


De tuin staat weer op het punt in volle bloei te komen. en wat is het leuk als zo'n Vrolijk Tuinvriendje zijn koppie boven je mooie planten uitsteekt. In deze workshop leer je je eigen Tuinvriendje te maken. En je brengt op jouw eigen wijze gekleurde engobes aan. Het kan niet mis gaan.


De workshop duurt 2,5 uur en je hebt geen ervaring nodig. Ik neem je mee in elke stap. Aan het einde  van de workshops heb jij tenminste 1 tuinvriendje*. De één werkt wat sneller dan de ander, soms lukt het om meer Tuinvriendjes te maken, ga jij de uitdaging aan?

Koffie thee en lekkers staan klaar. Ik heb er zin in.

Wat kost het?

Workshop € 39,00 p.p**.

Op dit moment staan er geen workshops ingepland. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de nieuwbrief. Je bent dan als eerste op de hoogte.

 

​​

 

* Na 3 weken zijn de Vrolijke Tuinvriendjes 2 x gestookt en van een glazuur voorzien.

** Er is plek voor maximaal 7 personen. Vol is dus ook echt vol.

***Wil jij als eerste weten welke data de workshops zijn zonder steeds de site moeten controleren? Meld je aan voor de nieuwsbrief  en krijg als eerste bericht wanneer de wokshops plaatsvinden.

 

 

 

​​

Voor alle lessen en workshops gelden mijn algemene voorwaarden voor lessen en workshops.

tuindieren 03_edited.jpg
tuindieren 02_edited_edited.png
tuindieren 01_edited_edited.png
bottom of page