top of page

Keramiek bij de Koffie

Het probleem

Ja, Lekker! Doe mij maar een Latté met oatmilk. En een chocolaatje erbij. Ach nee, laat dat laatste maar zitten. Er zitten nog altijd wat kilo's teveel aan en die moeten er toch eens af.

Wel saai, zo'n lekkere Latté zonder iets er bij.


De oplossing

Eens per week vervangen we het chocolaatje voor een blog! Hoe leuk is dat.

En dan ook nog eens een blog over keramiek. Wie nu nog aan chocola denkt is geen echte keramist (grapje!).

Maar nog steeds een leuk idee. Een wekelijkse blog over keramiek, op een vaste dag in de lucht geslingerd en natuurlijk rond koffietijd. Dan heb je weer eens wat anders te lezen dan het nieuws op je telefoon.


Over keramiek is zoveel te vertellen. Er is altijd wel iets te ontdekken en ik ben heel nieuwsgierig van aard. Graag ontdek ik nieuwe technieken, glazuren, mogelijkheden. Maar ook alles wat voor mij al gewoon is, is voor jou wellicht helemaal nieuw.


Daarom wil ik je graag elke week meenemen in mijn wereld van de keramiek. Wat ik maak, waar ik tegenaan loop en welke nieuwe ontdekkingen ik doe.

Elke week een weetje of een leuk verhaal over mijn wel en wee in mijn keramiekatelier.

Ook als ervaren keramist loop ik soms tegen dingen aan....gevalletje pech, gevalletje geluk of gevalletje leermoment. Mijn leven als keramist en mijn bedrijf dat langzaamaan groeit naar een volwaardige onderneming. Wat komt daar bij kijken? welke stappen neem ik?

waar loop ik tegen aan? en niet onbelangrijk: Welke fouten maak ik? en wat leer ik daarvan?

Deze laatste onderwerpen zijn ook voor niet-keramisten leuk en leerzaam om te lezen.


Hopelijk ben jij net zo nieuwsgierig als ik en zit jij voortaan iedere dinsdagochtend klaar met je kop Cappuccino, Latté Soja, Americano of welke koffie je ook maar lekker vindt. En proosten we samen op een mooie toekomst als blogschrijver en lezer.


Maar of ik hier ook echt slanker van ga worden?...


43 weergaven0 opmerkingen

Σχόλια


bottom of page