top of page
  • Nathalie

Nieuwe website


Ja, daar zit je dan. Met kerst. Mijn lieve kinderen bij ons thuis, aan het vegetarische kerstmaal. Mét cadeautjes. Natuurlijk!

Tussen de cadeautjes lag 1 envelop. Voor mij.


Ik was wel heel nieuwsgierig naar de afzender en de inhoud van deze alledaagse witte envelop. "Pak mijn laptop" (Die van Roos dus..), Klik op "Kerst mama", klik er op.....


Wel twee (!) nieuwe websites. Roos en Akram hebben samen twee nieuwe websites voor me gemaakt. Wauw. Dat was een klusje voor januari/februari. Maar nu niet meer. Ze hebben hier heel veel werk in gestoken en ik ben ze ook heel erg dankbaar. Ze mogen een keertje extra komen eten...Geintje.


Eerst heb ik me helemaal gestort op de website voor spirituele urnen. Dagenlang heb ik achter de computer gezeten om de website tot in de puntjes bij te werken. Dit bijwerken gaat gewoon door, want geen enkele website is helemaal af, er zijn altijd verbeterpuntjes. Mocht je trouwens verbeterpunten hebben voor één van mijn websites, laat het me dan alsjeblieft weten. Daar wordt ik heel blij van.


De webshops worden regelmatig bijgevuld. En meestal wordt dat kenbaar gemaakt via instagram (en een klein beetje facebook). Zoek je een mooi cadeau, een lief schaaltje met prachtig sgraffito, een paasei of kerstbal met naam, een kunstwerk of een gedenkkei, gedenkblad of urn. Schroom niet om op mijn websites te kijken. Al het werk is uniek en handgemaakt.


Veel plezier met lezen!19 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page